Healing på bänk
Låt dina guider ta hand om dig en stund. I vår lugna miljö hjälper jag Dig att slappna av och ta emot vad guiderna vill förmedla till dig. Healing är en gammal, kraftfull metod för att harmonisera kropp, sinne och själ. Den stärker din egen kraft genom att öka den andliga medvetenheten och förståelsen för omgivningen och dig själv. På detta vis får du bättre förutsättningar i livet och hjälp att välja rätt väg för just Dig.

Du får slappna av på bänken (med kläder på) medan jag arbetar mig igenom kroppen och balanserar Dina chakran. Med hjälp av pendel går jag sedan djupare in på vad vi behöver arbeta med. Jag jobbar både med Reiki, Lama Fera, Munay-Ki och Quan Yin´s Gudomliga healing.

Pris 950:-/tim

 

Regnbågshealing med Aura Soma-oljor
Ungefär samma tillvägagångssätt som vid vanlig healing, men här använder jag pendel och Aura Soma-oljor. Dessa smörjas på dina chakra-punkter för balansering av dessa.
Oljorna smörjas på kroppens fram- eller baksida – vilket, det blir väljer du. Kroppen blir sedan täckt av sjalar i olika färger, beroende på vad vi behöver arbeta mest med under healingen.

Pris 950:-/tim