Både Du och jag är en del av denna värld, där alla tillåts vara magiska i sina egna, goda handlingar. Min tro är att möten mellan människor är menade att ske och att det Du då förmedlar kommer i retur.

Så enkelt tycker jag att det är och att vi inte ska göra det svårt att vara varandra nära. Det gäller att slappna av och lita på att allt blir som det var tänkt att bli. Allt gott du ger av hjärtat är en form av healing och alla har det inom sig. Till hjälp har vi alla våra alldeles särskilda skyddsänglar och guider som gör oss speciella, unika och som tar oss genom livet på rätt sätt.

På Salong Självklart jobbar jag som frisör, healer och med meditationer. Här kommer lite bakgrund om mig och vägen mot min ”Magi”:

 

Både Du och jag är en del av denna värld, där alla tillåts vara magiska i sina egna, goda handlingar. Min tro är att möten mellan människor är menade att ske och att det Du då förmedlar kommer i retur.

Så enkelt tycker jag att det är och att vi inte ska göra det svårt att vara varandra nära. Det gäller att slappna av och lita på att allt blir som det var tänkt att bli. Allt gott du ger av hjärtat är en form av healing och alla har det inom sig. Till hjälp har vi alla våra alldeles särskilda skyddsänglar och guider som gör oss speciella, unika och som tar oss genom livet på rätt sätt.

På Salong Självklart jobbar jag som frisör, healer och med meditationer. Här kommer lite bakgrund om mig och vägen mot min ”Magi”:
Som liten trodde jag att alla delade leksaker och Kalle Anka med ”dom där” under sängen. På natten kunde jag t.ex. hämta två glassar – en till mig och en till dom som fanns under sängen – fast jag åt båda. Det vet inte min mamma om…
När jag blev större kände jag mig klart annorlunda, men förstod fortfarande inte varför. Känslorna låg ”utanpå” och jag var ofta både arg, glad, ledsen, sprallig och helt enkelt ”för mycket” på en gång. Jag hade många vänner, men sökte trots det efter en ”själsfrände” – det har jag nog alltid gjort.
Nu är jag äldre och förstår att den eller det jag sökt efter finns inom mig. Jag har fått titta mig själv i spegeln och har hittat den person jag alltid sökt. Genom olika genomgångna kurser och föreläsningar har jag sedan insett att jag inte är annorlunda, men unik i min egen kropp. Lustigt att det ska behöva ta nästan 40 år att komma till den insikten.
Nu vill jag gärna hjälpa andra att finna sin egen väg och förmåga att komma vidare i livet.