Många har följt mig på Meditationsresan. För tillfället har jag inga meditationer inplanerade, men håll utkik – jag skriver här när jag börjar på igen!

Nedan kan du läsa mina tankar kring en meditation.

Kram Marica

Med mina meditationskvällar vill jag lära, säga, förmedla villkorslös kärlek, det vill säga tillit till livet

– till kunskap
– till familj
– till vänner
– till nya erfarenheter
– ja, till ”allt”

Tillit till att allt som sker har ett syfte och att du kan resa framåt i livet med hjälp av kunskapen du fått.

Jag vill ge dig möjlighet att genom meditationen se din resa genom livet. Finna vem som är din hjälpare och som finns runt dig och hjälper dig där det behövs. Tillsammans finner vi även ditt kraftdjur, din kraftplats och din inre kraft genom att lyssna på mina ord och leva dig in i dess betydelse. Jag lär dig även hur du hittar en stunds vila och hur det känns med total stillhet.

Följ med på Resan:

– Sittande i ring börjar vi med att finna oss tillrätta. Blundar, andas djupt och koncentrera oss på vår egen närvaro.

– Vi öppnar sedan upp våra chakran och går in i färgerna med hjälp av min guidning. Det är viktigt att tidigt se om det finns negativa krafter som påverkar din inre kraft. De ska i så fall lämnas över till Moder Jord.

– Resan går vidare till Moder Jords Hjärta där vi lämnar över det vi är färdiga med och släpper taget om allt. Vi får då en lätt och skön energi tillbaka som känns varm och skön. Den är grunden till vår fortsatta Resa.

– Nu letar vi upp din inre källa, den plats där du samlar din kraft. Det kan vara en plats du redan har eller önskar att du hade – en plats där ingen annan kan komma in och där du känner dig helt trygg. Du känner total tillit…

– Under resans gång möter du ditt kraftdjur som hjälper dig att finna den rätta vägen på din Resa. Vi tar senare reda på vad just ditt kraftdjur vill säga dig med sin närvaro.

– Med hjälp av Resan kan du nu känna en större styrka i din inre kraft som du tar med dig i alla nya möten och händelser.

– Vi avslutar med att stänga våra chakran och tacka de hjälpare som medverkat – ärkeänglar, kraftdjur, Moder Jord och de på andra sidan.

Min tanke är att du själv ska förstå när du är på rätt plats och gör det som du mår bra av – oavsett det som finns runt omkring dig.

– Varför är jag här?
– Vill jag göra det jag gör?
– Vill jag vara där jag är?
– Vill jag vara den jag är?
– Vad är det som hindrar mig?

– Hur går jag vidare?
– Ser jag en möjlighet någonstans?
– Ser jag ett mål?
– Hur tar jag mig dit?
– Hur tar jag bort hindren?
– Hur får jag andra att förstå vad jag vill?

– Hur får jag tillit?
– Hur får jag tro på mig själv?
– Hur får jag samtidigt respekt för andras rädslor som kan påverka mig?

TILLIT – blunda, ta ett djupt andetag, slappna av och lita på att allt blir till det bästa!